Een topprestatie vraagt om een topvoedingsadvies

Als sporter steek je heel wat tijd en energie in training. Maar weet je dat ook je voeding een grote invloed heeft op je prestaties? Het slikken van supplementen op advies van je coach of trainingsmaatje is lang niet genoeg om optimaal te kunnen presteren. Er valt veel winst te behalen wanneer je samen met een sportdiëtist een uitgebalanceerd adviesplan samenstelt. De sportdiëtist gespecialiseerd in het maken van een voedingsplan dat precies aansluit bij jouw sport, leefstijl en trainingsschema.

De sportdiëtist begeleidt je niet alleen bij het bereiken van een ideaal lichaamsgewicht en ideale lichaamssamenstelling, maar geeft ook goede en bruikbare adviezen. Bijvoorbeeld over de voor- en nadelen van voedingssupplementen, hoe kun je effectiever trainen met de juiste herstelvoeding, de beste voorbereiding voor een wedstrijd en de ideale voeding en vochtinname tijdens en na een wedstrijd. Met een goede voeding kunnen vermoeidheid, ziekten, blessures, krampen en darmklachten worden voorkomen. Bovendien krijgt je zelfvertrouwen een boost wanneer je lekker in je vel zit! Kortom, Spring biedt topadviezen voor topprestaties!

Naast individuele sporters kunnen ook bedrijven, scholen, verenigingen en sportclubs gebruik maken van onze kennis en kunde. Bijvoorbeeld in de vorm van een lezing op locatie, een interactieve workshop of een artikel in het clubblad.

Meer weten? Bel met de Spring sportdiëtist op telefoonnummer 0229 – 281065. Of stuur een e-mail naar info@dietistenteam.nl. Je kunt ook gebruik maken van ons contactformulier